Home

Nieuws 1 reactie

LTO Groeiservice krimpt in door stoppen PT

De afbouw van financiering van projecten door het Productschap Tuinbouw leidt tot een reorganisatie bij LTO Groeiservice. In totaal tien medewerkers verliezen daardoor hun baan.

LTO Groeiservice heeft een aantal projectactiviteiten opgeschort op gebied van gewasgerichte vaktechniek. Ook stopt LTO Groeiservice met het ontwikkelen van nieuwe digitale producten voor zakelijke dienstverlening. Kerntaak van LTO Groeiservice blijft het ondersteunen en versterken van het ondernemersnetwerk in de glastuinbouw. Zo is de lancering van het crowdfundingplatform Fundaplant bedoeld om ondernemers, kennis en innovatie met elkaar te verbinden en nieuwe kennisontwikkeling aan te jagen.

Eén reactie

  • P. Verschuren

    Het maakt meteen duidelijk dat er sprake was van vergaande verlangenverstrengeling wat leidde tot slechte beleidskeuzes en uiteindelijk tot het einde van het PT.

Of registreer je om te kunnen reageren.