Home

Nieuws 1 reactie

AH ontketent grote actie groente en fruit

Albert Heijn doet volgende week 30 groente- en fruitproducten in de aanbieding. Dat is buitengewoon veel.

De producten zijn ‘voor marktprijsjes’ te koop, aldus de marktleider, die daarmee lijkt te reageren op de grootschalige reclamecampagne van Lidl als beste en goedkoopste AGF-afdeling. Die campagne komt hard aan met veel abri-posters en reclamespotjes. Albert Heijn lanceerde ook recent een nieuw spotje waarbij telers als winkelpersoneel naar de vestiging komen om klanten te woord te staan. De keten wil uitstralen dat het dicht bij telers opereert, maar vreest dus ook voor haar prijsimago, getuige deze campagne.

Albert Heijn verkoopt volgende week een verpakking stoplichtpaprika voor 99 cent, een spitskool voor 49 cent en acht Conference-peren voor €1,49. Van de dertig producten zijn er 21 in de groentencategorie.

Eén reactie

  • awknop

    Betaalt AH dit zelf of zijn de telers de klos?

Of registreer je om te kunnen reageren.