Home

Nieuws 1 reactie

AH maakt teler onderdeel winkel

Na Plus en Lidl zet ook Albert Heijn in zijn nieuwste televisiereclame de schijnwerper vol op de groente- en fruitafdeling.

Het nieuwe spotje van Albert Heijn over de AGF-afdeling draait vrijwel geheel om telers. In de spot worden ze opgevoerd als medewerkers van AH en het bedrijf is een productielocatie voor de winkelketen. Op vragen van een klant over een product gaat de intercomoproep naar het bedrijf. De teler wordt in de winkel verwacht, hij klopt zijn laarzen af, stapt in de bus, verschijnt in de winkel en beantwoordt de vraag.

AH verbeeldt hiermee een vergaande vorm van ketensamenwerking. Dat deed Plus in de laatste spot over AGF ook met de trekkers op de parkeerplaats van telers die direct leverden. Overigens heeft Lidl ook een grote campagne gestart over de derde keer dat ze een prijs gewonnen hebben met de AGF-afdeling. Dat is een brede campagne in abri’s en op televisie. Ook hier speelt een teler een belangrijke rol.

Eén reactie

  • P. Verschuren

    Samen op weg naar een beter rendement voor de primaire sector zou een leuke ondertitel bij deze reclame zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.