Home

Nieuws 44 reactieslaatste update:16 jan 2012

Stem op de Medewerker van het Jaar!

In de afgelopen periode konden tuinders hun beste medewerker of –werkster opgeven voor de verkiezing van Medewerker van het Jaar 2011. De aanmeldtermijn is gesloten en uit de vele inzendingen heeft de redactie drie mensen genomineerd. Hieronder stellen we ze aan u voor. In het stemformulier onder aan dit artikel kunt u stemmen op uw favoriet.

Kristha Heibrink – verantwoordelijk voor de verkoop van wit- en roodlof bij Witlofkwekerij LOF.

Kristha Heibrink is verantwoordelijk voor de verkoop van wit- en roodlof bij Witlofkwekerij LOF. in Espel, Flevoland. Ze is de commerciële, zakelijke spin in het web die in iets meer dan een jaar tijd een netwerk heeft opgebouwd rond de witlof van LOF.

Samenwerking
Kristha is moeder van een druk gezin met vier jonge opgroeiende kinderen. Haar man Teun werkt ook bij LOF, als kweker. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit, de orders en de juiste sortering. Kristha en en Teun werken elke dag samen en dat doen ze meer dan professioneel.

Klantgericht en loyaal
Kristha is elke dag in de weer met de klanten van LOF. Ze geeft prijzen af, onderhandelt, neemt orders aan en regelt productie en vervoer. De daarbij behorende administratie doet ze grotendeels zelf.  In iets meer dan een jaar heeft Kristha een vaste groep loyale klanten om zich heen verzameld, die dagelijks de witlof afnemen. Kristha is zeer klantgericht en verliest het verkoopresultaat voor de teler nooit uit het oog. Ze knokt dagelijks voor de optimale prijs. Soms is dat best moeilijk maar door haar inzet en vasthoudendheid lukt het elke dag weer.
Kristha zal de witlof nooit weggeven. Alsof het haar eigen portemonnee is, zal ze opkomen voor een optimaal verkoopresultaat zodat haar klanten tevreden zijn.

Laveren
Ze voelt dagelijks de hete adem van haar baas, Jan de Vries. Kristha moet laveren tussen de prijs die de baas wil en wat in de markt haalbaar is. Haar rust en vriendelijkheid komen hierbij goed van pas.

Kristha is opgegeven door Gerald Langerak van adviesbureau Gerald Green Support.

 

Joost Rouwhorst – Manager Coöperatiezaken binnen the Greenery

Joost Rouwhorst is manager Coöperatiezaken binnen the Greenery. Hij zet zich voor 200 procent in en maakt ook ’s avonds en in het weekend de nodige uren. De directie, het bestuur en zijn collega’s zijn dan ook erg blij met hem.
 
Jus aan de zaak
Joost is een loyale manager en is trouw aan the Greenery en aan Coforta, al vanaf 1999. Hij zal zich nooit negatief uitlaten over the Greenery en hij geeft, zoals zijn collega’s zeggen, ‘jus’ aan de zaak.

Behulpzaam
Naast de werkzaamheden die tot zijn reguliere takenpakket behoren, verricht hij ook nogal wat werkzaamheden voor the Greenery en voor telers die niet direct tot dat takenpakket behoren. Hij is nooit te beroerd om een collega of teler te helpen en te zoeken naar oplossingen.


Foto’s en actualiteiten
Joost is niet alleen loyaal en klantgericht, hij is ook trots op zijn werk en op de coöperatie. Twee maanden na zijn aanstelling hingen er al foto’s met trotse telers in zijn kantoor. Hij maakt overal foto’s van en toont ze onder andere in nieuwsbrieven en presentaties.
Humor is iets wat voor Joost heel belangrijk is, net als eerlijkheid naar zijn medewerkers toe. Hij neemt allee actualiteiten tijdens een lekker bakkie met ze door.
 
Joost is kortgezegd een graag geziene manager in de sector.

Joost is opgegeven door Inge van Es – van der Heijden, stadfmedewerker coöperatiezaken bij Coforta.Jolanda van Rossen – bedrijfsleider van DT. van Noord Tomaten te Sirjansland

Jolanda van Rossen is bedrijfsleidster van DT. van Noord tomaten te Sirjansland. Ze is hier al medewerker sinds 1998. Door het volgen van cursussen is ze geklommen naar haar huidige functie. Jolanda is altijd in de weer om het beste uit het bedrijf te halen. Haar collega’s willen deze kleine pittige dame dolgraag in het zonnetje zetten, want in deze branche is het zeldzaam een vrouw aan de top te hebben. Voor al die mannen doet ze echter zeker niet onder.

Onderste uit de kan
In 2011 heeft DT van Noord Tomaten door Jolanda’s inzet zijn doel bijna weten te halen. Niet alleen de teelt is haar specialiteit, maar ook haar vermogen om iedereen in chaotische drukte en stressvolle tijden te motiveren is een groot pluspunt. Als het moet, weet zij altijd het onderste uit de kan te halen.

Omgang met medewerkers
De omgang met werknemers is geweldig, of het nu vaste werknemers, scholieren of seizoensmedewerkes zijn. Ook naast het werk staat ze voor hun allemaal klaar. DT. van Noord wil haar mede daarom niet meer missen. 

Jolanda is opgegeven door haar bedrijf, DT. van Noord Tomaten.

U kunt niet meer stemmen op de Medewerker van het Jaar. Op dit moment worden alle stemmen geteld en de uitslag volgt op deze site.

 

Foto

 • Khrista Heibrink
 • Joost Rouwhorst
 • Jolanda van Rossen

Redactie GFActueel

Laatste reacties

 • no-profile-image

  manege chardon

  joost is voor ons de medewerker van het jaar! rustig, zonder praatjes doet hij wat er van hem verwacht wordt. je kunt altijd op hem rekenen, er is nooit iets te veel. verder heeft hij vaak goede raad

 • no-profile-image

  Henk Savenije the greenery

  joost is het gezicht van de greenery .

 • no-profile-image

  Jozef Loncke - Messer NV

  Jolanda van Rossen

 • no-profile-image

  Arthur Kalkhoven - ZLTO

  Met haar daadkrachtige aanpak gaat Jolanda 'van Noord Tomaten' door deze lastige tijd heen loodsen.

 • no-profile-image

  Linda Mater

  Jolanda is een topper!!!! Altijd en overal een geweldige collega. Helaas voor mij nu oud-collega.

 • no-profile-image

  Amrani /Amdet BV

  Jolanda van Rossen is een hele enthousiaste medewerkster in de tomaten, beheerst het domein en weet hoe met personeel moet omgaan.

 • no-profile-image

  Ronald van Egmond

  Als iemand zoiets moet winnen, dan is het Joost wel !
  Joost is onvermoeibaar, attent en gewoon de aardigste vent die ik ken !

 • no-profile-image

  Alinda Flikweert

  Helaas beste stemmers. dit jaar geen 'beste medewerker van 2011' maar 'beste MEDEWERKSTER van het jaar 2011' JOLANDA ROSSEN!! zij is is 100% actief in de kas. professioneel tuinbouw op z'n puurst! Geweldige vrouw!

 • no-profile-image

  Alinda Flikweert

  helaas beste stemmers. dit jaar geen 'beste medewerker van het jaar 2011' maar 'beste MEDEWERKSTER van het jaar 2011' JOLANDA ROSSEN is de beste! 100% actief in de kas. professioneel tuinbouw op z'n puurst. zeldzaam, zo'n goede vrouw aan de top.

 • no-profile-image

  gerard van loon

  joost.
  simply the best, better than all the rest.

 • no-profile-image

  Arie van der Linden

  De anderen zijn vast geweldig, maar er is er maar één als Joost. Een kanjer van een collega.

 • no-profile-image

  Tonnie de Wilt

  Inderdaad! Joost is het gezicht van the greenery. Zie het maar te managen zonder niemand te vergeten!

 • no-profile-image

  Zachtfruit Schalkwijk b.v.

  Joost de rest zal ongetwijfelt goed zijn maar er is maar Joost en die staat altijd voor iedereen klaar en is en blijft altijd vriendelijk , dus Joost zet hem op jij verdient het te winnen.

 • no-profile-image

  Jeffry van Noord

  Jolanda is natuurlijk een topper!!! ze staat altijd voor iedereen klaar in heel de kas en is natuurlijk een geweldige collega!

 • no-profile-image

  Aart van Bockel

  Joost werkt al vele jaren 'als een ambassadeur' voor leden van de cooperatie, The Greenery bedrijven en de AGF-sector.

 • no-profile-image

  Fmbsiemerink

  IK ga voor Joost Rouwhorst

 • no-profile-image

  Coby

  Sorry mensen, maar Jolanda wordt de beste werknemer 2011!!! De leukste baas die er is die iedereen met haar humor weet te motiveren!!

 • no-profile-image

  Fruitbedrijf Pronk

  Joost, De stabiele factor in de woelige Wereld van Coöperatief AGF. Zoveel meningen en wensen; Joost weet ze te combineren tot één stem.

 • no-profile-image

  de groot

  man van zyn woord joost rouwhorst

 • no-profile-image

  Siemerink

  Joost is de medewerker 2011!

 • no-profile-image

  miltenburg

  simply the best

 • no-profile-image

  jeanine

  jolanda verdient het om in het zonnetje gezet te worden

 • no-profile-image

  Rouwhorst Gemco

  Alle genomineerden gefeliciteerd !

  Joost alvast proficiat met de overwinning !

 • no-profile-image

  Marit Banga

  Joost Rouwhorst nomineer ik voor werkgever van jaar 2011!!!

 • no-profile-image

  Wilschut, Greenery B.V.,

  Joost Rouwhorst is een collega uit
  duizenden. Hij verdient de titel.

 • no-profile-image

  Inge de Vries, Witlofkwekerij LOF.

  Wij zijn heel trots dat Kristha is genomineerd! Het is geweldig wat ze in een korte tijd allemaal heeft bereikt. Kristha is zeer klantgericht en heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ze is een collegiale en toegewijde medewerkster met hart voor de zaak!

 • no-profile-image

  Pieternel

  Zal ik jullie eens wat zeggen? Joost was al zo voordat hij bij The Greenery werkte. Toen wij allen nog voor de NTS, tegenwoordig LTO)-Groeiservice werkten was hij al een zeer gewaardeerde collega. Dus Joost, ook zonder deze eervolle vermelding ben jij al collega van de eeuw.

 • no-profile-image

  Annette Bakker

  Als harde werker verdient Joost het om medewerker van het jaar te worden.

 • no-profile-image

  Miltenburg

  Joost is een kei van een vent staat dag en nacht voor het bedrijf klaar

 • no-profile-image

  rouwhorst rutten

  joost verdient het om medewerker van het jaar te worden.

 • no-profile-image

  hanny rutten

  joost heeft mij ontzettend goed geholpen met het opstarten van mijn paprikabedrijf. stond dag en nacht klaar. joost is de beste!!

 • no-profile-image

  gertjan

  joost is de topper!!

 • no-profile-image

  tuinderij de hoge akker

  EEN TOPPERTJE DIE JOOST !!!!!!

 • no-profile-image

  tuinderij de hoge akker

  JOOST MAG T WETEN !!!

 • no-profile-image

  dt van noordt

  goed hoor aroverb begrijp je het

 • no-profile-image

  Resources Global Professionals

  Joost is op en top vakbekwaam, begrijpt zijn relaties als geen ander! De medewerker van het jaar

 • no-profile-image

  the greenery

  joost is een fijne colega,

 • no-profile-image

  anneke

  1 .2.3 altijd goed hoor

 • no-profile-image

  Aad Brussé

  Joost altijd oplossingsgericht, praktisch van aard en de rust zelve .

 • no-profile-image

  DT. van noord tomaten

  Jolanda is top, een vrouw die leeft voor haar werk

 • no-profile-image

  dt van noord tomaten

  ik heb zulke goede eigenschappen van haar gehoord en gezien .

 • no-profile-image

  Joost Rouwhorst, Coforta

  Redactie Groenten en Fruit,
  Bedankt dat jullie mij nomineerde

  Jolanda en Christha,
  Gefeliciteerd met jullie nominatie.

  Alle stemmers, bedankt voor jullie stemmen.

  Joost Rouwhorst
  Coforta

 • no-profile-image

  DT van Noord

  Jolanda is top!

 • no-profile-image

  m .vos

  goed zo!

Laad alle reacties (40)

Of registreer je om te kunnen reageren.