Home

Nieuws 1 reactie

Spannende eerste keer voor Westlandse beurs

Voor de Westland Tuinbouw Relatiedagen heeft de organisator ICEM (International Company Exhibition Management) meer dan dertigduizend uitnodigingen verstuurd. Organisator Joop de Looze: “Ik hou mijn hart vast voor hoeveel mensen er op af komen.”

De beurs wordt volgende week woensdag en donderdag gehouden in het Vreeloo-Centrum in De Lier. De beurs vindt voor de eerste keer plaats. Er hebben zich voor de beurs 83 standhouders gemeld en zij staan in twee hallen. Gedurende de beursdagen vinden geen worshops of seminars plaats. “Eerst maar eens kijken of de beurs een succes is, dan kijken we volgend jaar wel verder”, aldus De Looze. De gratis uitnodigingen voor de beurs zijn meegestuurd met het magazine Kas. Daar bovenop heeft de beursorganisatie nog eens 25.000 kaarten gestuurd voor de deelnemende standhouders.

Steun Van der Tak
De organisatie verwacht dat er tussen de 3000 en 4000 bezoekers komen. In de omgeving van het Vreeloo-Centrum zijn ongeveer duizend parkeerplekken beschikbaar. De Looze is blij met de woorden van burgemeester Sjaak van der Tak. Die laat via de beursgids weten dat hij het niet meer dan logisch vindt dat het Westland haar eigen netwerkbeurs heeft.

De Westland Tuinbouw Relatiedagen zijn geopend op woensdag 15 en donderdag 16 september van 14:00 tot 22:00 uur.

Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Eén reactie

  • no-profile-image

    Tom de Wit Montage

    Komt goed. Wij zullen er zeker zijn van <>.

Of registreer je om te kunnen reageren.