Home

Nieuws

Rijk Zwaan 'Beste Werkgever van 2010'

Effectory, Nederlands marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek, heeft Rijk Zwaan uitgeroepen als Beste Werkgever van 2010 in de categorie minder dan 1.000 medewerkers.

Groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan behaalde een 8,5 voor medewerker-tevredenheid. Het Nederlandse gemiddelde voor medewerkertevredenheid ligt op een 7,4, dus meer dan een punt lager. Daarmee zet het zaadbedrijf dus een goede prestatie neer.
Het Beste Werkgevers onderzoek is ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. In totaal is bij 369 organisaties het onderzoek uitgevoerd, waarbij ruim 190.000 respondenten hun mening hebben gegeven.

Gemotiveerde medewerkers
Ben Tax, directeur Rijk Zwaan: “Het is altijd fijn om te zien dat je het goed doet, helemaal omdat wij tevreden en gemotiveerde  medewerkers als onze belangrijkste doelstelling zien. Wij willen primair alle medewerkers een duurzame en prettige baan met goede arbeidsomstandigheden bieden. Het werkt: onze medewerkers zijn sterk betrokken en gemotiveerd.”

Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Peter Visser

Of registreer je om te kunnen reageren.