Home

Nieuws

Agri Ladies wacht een 'bevlogen' dag

Het programma van de Agri Ladies day is bekend. Op dinsdag 16 november togen de dames naar het expeditiebedrijf J. van de Put Fresh Cargo Handling op Schiphol Zuid-Oost.

Gastvrouw voor de vijfde agriladies day is Moniek van de Put, directeur van J. van de Put Fresh Cargo Handling. Van de Put is een transportbedrijf voor voornamelijk bloemen, groenten en fruit. Het bedrijf importeert en exporteert producten door de lucht, over de weg of over water. Het bedrijf verzorgt ook de documentenafhandeling en het inklaren van goederen. Het bedrijf bestaat sinds 1976 en heeft ruim 200 werknemers. Bij Van de Put kunnen maximaal veertig Agri Ladies een presentatie en een rondleiding krijgen. De douane zal tijdens de middag ook aanwezig zijn en zal aangeven wat de rol van de douane is in het logistieke proces van im- en export van groenten en fruit.

De Agri Ladies day zal rond 14.30 uur beginnen. Na het bezoek aan Van de Put, vertrekt de groep dames richting de oude verkeertoren van Schiphol waar nu een restaurant is gevestigd. Tijdens het eten is er genoeg tijd om te netwerken. Het programma wordt rond 20.30 uur afgesloten. De Agri Ladies Day is een initiatief van handelsplatform Frugi Venta in samenwerking met Weekblad Groenten & Fruit. Doel van de bijeenkomst is in een sfeervolle ambiance de contacten met collega's in de sector aan te halen of juist nieuwe gezichten te ontmoeten.

Aanmelden
Reserveer dinsdag 16 november vanaf 14.00 uur alvast in de agenda’s en geef u op voor de Agri Ladies day. Dat kan bij Wilma van den Oever, communicatiemanager bij Frugi Venta (vandenoever@frugiventa.nl) of via 070-3355010. Een snelle inschrijving verzekert u van een plekje, want er zijn maximaal veertig plaatsen beschikbaar voor deze Agri Ladies day.

De kosten voor het programma bedragen € 75,-. Leden van Frugi Venta en abonnees van Weekblad Groenten & Fruit krijgen korting. Leden van Frugi Venta betalen 37,50 euro en abonnees van Groenten & Fruit 60 euro.


Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.