Home

Nieuws

Naktuinbouw vakantiewerkgever van het jaar

CNV Jongeren heeft Naktuinbouw uitgeroepen tot Nederlands beste vakantiewerkgever van het jaar.

Vakantiekrachten konden op een website van CNV Jongeren middels een enquête hun waardering aangeven voor hun vakantiewerk én hun vakantiewerkgever. Naar aanleiding hiervan werden vijf bedrijven genomineerd voor de titel 'Vakantiewerkgever van het Jaar'.

Interviews
Aansluitend daarop bezocht voorzitter IJmert Muilwijk van CNV Jongeren met twee medewerkers de genomineerden bedrijven. Bij Naktuinbouw interviewden zij zowel de manager P&O als enkele vakantiekrachten.  Na de beoordeling van alle genomineerde bedrijven werd Naktuinbouw als beste vakantiewerkgever geselecteerd.

Positief verhaal over werken in tuinbouw
John van Ruiten, directeur Naktuinbouw: ‘‘Ik ben blij dat wij op deze wijze kunnen bijdragen aan een positief verhaal over het werken in de tuinbouw, want er is ook veel mooi, nuttig en gevarieerd werk te doen in de tuinbouw, met ook goede arbeidsvoorwaarden. Binnen de sector wordt met de initiatieven via het Productschap Tuinbouw en Plantum NL hard gewerkt aan het bekender maken daarvan. Ook deze prijs draagt weer een steentje daaraan bij.’’

Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Peter Visser

Of registreer je om te kunnen reageren.