Home

Nieuws 1 reactie

C1000 deelt dreun uit met groentestunt

Supermarktketen C1000 heeft deze week geprobeerd consumenten naar de supermarkt te lokken met een spectaculaire groenteaanbieding.

De hele week stunt de keten met speciale dagaanbiedingen. Iets wat de keten al vaker doet, maar nooit eerder een week lang. Onder de noemer 'De dreun van de dag' kunnen consumenten dagelijks bij de supermarkt terecht voor een stevige aanbieding.

Dinsdag 10 augustus werden klanten naar de C1000-vestigingen gelokt met een speciale groentebox. Acht soorten groenten in één doos voor 5 euro. De actie lijkt op een aanbieding die Albert Heijn vorig jaar deed met vijf groenten in een zak voor de helft van de prijs.

In de box zaten de volgende producten: een krop ijsbergsla, een rode paprika, 500 gram broccoli, 2 komkommers, 500 gram trostomaten, 500 gram witlof, 500 gram sperziebonen en een maaltijd kruimige aardappelen.

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Brammert Waagmeester

Eén reactie

  • no-profile-image

    A. Schmitz

    ...het blijft een bizar fenomeen dat de supermarkten groenten verkopen vele malen hoger dan de veilingprijs (met het voorbeeld van de rode paprika voorop).
    Maar goed wanneer je dan weer uit Frankrijk terug bent -waar het aanbod echt een stuk minder/duurder is- wel weer een warm welkom! ën goede kwaliteit en voor een veel meer redelijke prijs...ervan uitgaande dat dit niet recht evenredig verrekend wordt met de veilingprijs

Of registreer je om te kunnen reageren.