Home

Nieuws

Van Heyningen in bestuur GroentenFruit Bureau

Fred van Heyningen, directievoorzitter van Rabobank Westland is per 16 juni 2010 toegetreden als bestuurslid van GroentenFruit Bureau.

Fred van Heijningen is door de bestaande bestuursleden gevraagd toe te treden tot het bestuur, vanwege zijn sterke betrokkenheid in de groente- en fruitsector en vanwege zijn streven naar meer toegevoegde waarde in de keten. GroentenFruit Bureau is het marketing- en communicatiebureau voor en namens de Nederlandse groente- en fruitsector.


Marketing

Het bestuur van GroentenFruit Bureau en directeur Jack Stroeken zijn blij met de komst van Van Heyningen, omdat hij volgens hen een strategische bijdrage kan leveren aan 'een sterkere verankering van de marketingfunctie in de keten voor groenten en fruit'.


Gezamenlijke strategie
Van Heijningen: “De glastuinbouwsector moet vanuit een gezamenlijke strategie de uitvoering voortvarend ter hand nemen en minder in eilandjes denken”. Collectiviteit is volgens hem essentieel voor de voedingstuinbouw. Voor GroentenFruit Bureau ziet hij een rol om de marketing binnen de sector verder te professionaliseren en aan te jagen.


Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Peter Visser

Of registreer je om te kunnen reageren.