Home

Nieuws

Ook snoepfruit Greenery onder Fred&Ed

The Greenery heeft het assortiment Fred&Ed snackgroente uitgebreid met aardbeien en blauwe bessen. Met dit seizoensgebonden fruit wil The Greenery de fruitconsumptie onder kinderen stimuleren.

Het Fred&Ed assortiment bevat groente die jaarrond beschikbaar is, zoals snacktomaten, minipaprikaatjes en minikomkommertjes. De snackgroentes, Groenvoer genaamd, zijn beschikbaar in meeneemverpakkingen van 125 gram en familieverpakkingen van 250 of 500 gram. Het basisassortiment wordt van juli tot en met september uitgebreid met ‘Snoepfruit’. Daarbij is gekozen voor aardbeien in een beker van 100 gram en blauwe bessen in een bekertje van 70 gram.

Promotie
Onderzoek toont aan dat het percentage kinderen met obesitas nog elk jaar toeneemt. The Greenery en Food Sense willen kinderen en volwassenen stimuleren om groente en fruit een vast onderdeel te maken van een gezond eetpatroon. ‘Door de gezonde snacklijn te verbinden aan de populaire Fred & Ed characters van Food Sense, worden de groente- en fruitsnacks aantrekkelijk gemaakt voor kinderen’, zo meent The Greenery.
Gedurende de zomermaanden wordt volop promotie gevoerd voor Fred & Ed Groenvoer en Snoepfruit. Vanaf half juli kunnen consumenten Fred&Ed ook op de weg tegen komen. Er rijden trailers door het land. Op zaterdag 31 juli en op zondag 1 augustus zijn Fred&Ed live aanwezig langs de route van het Varend Corso Westland. Kinderen kunnen met Fred&Ed op de foto en er wordt Groenvoer uitgedeeld. Sinds begin juni zijn er op kindertelevisienet ZAPP  Fred&Ed advertenties te zien. Daarnaast worden de commercials ook nog ingepland op andere kanalen, maar dan vooral gericht op de moeders.

Bron: Groenten & Fruit  Auteur: Roger Abbenhuijs

Roger Abbenhuijs

Of registreer je om te kunnen reageren.