Home

Nieuws

Handelsmissie naar Portugal

De Nederlands Portugese Kamer van Koophandel organiseert een (gesubsidieerde) handelsmissie van Nederlandse ondernemers uit de food & flower sector naar Portugal.

De handelsmissie, in opdracht van NL EVD Internationaal, divisie van het Agentschap NL, verwacht in Portugal kansen voor Nederlandse bedrijven in het glastuinbouwcomplexeen. Voor toeleveranciers is het van belang om nieuwe markten aan te boren in andere landen, nu de tuinbouwsector zwaar te lijden heeft onder de economische crisis.


Kansrijk

Portugal zit in de lift, mede door (op)komst van succesvolle multinationals en de ontwikkeling van nieuwe producten. De sector in Portugal heeft steeds meer behoefte aan de meest recente ontwikkelingen op het gebied van technologie en expertise. Daarbij is het land klimatologisch aantrekkelijk voor tuinbouw.


Het bezoek vindt plaats van 23 t/m 26 november 2010. De deelnemersbijdrage bedraagt 500 euro (exclusief reis- en verblijfskosten). Informatie is beschikbaar op de site van de Kamer van Koophandel. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 15 augustus 2010 via NL EVD Internationaal.


Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Peter Visser

Of registreer je om te kunnen reageren.