Home

Nieuws

Aardbeienarrangement voor groepsreizen

Vijf ondernemers uit Horst aan de Maas hebben een dagarrangement voor een busgroepsreis opgezet waarbij aardbeien centraal staan. Het arrangement 'Genieten van aardbeien' wordt georganiseerd door Munckhof Reizen.

De groepsdagtocht begint om half elf 's ochtends met een bezoek aan Theetuin de Roode Vennen in Broekhuizen. Hier wordt men ontvangen met een kop koffie of thee met vers aardbeiengebak. De theetuin ligt in de natuur van “Het Schuutwater” die de Roode Vennen omringd. Daarna wordt iedereen naar Het Parkhotel Horst in Horst gebracht voor een echte Limburgse koffietafel.

Het Aardbeienland
Dan volgt een bezoek aan het themapark Het Aardbeienland in Horst. Ook krijgt de groep een exclusieve rondleiding op het productiebedrijf. Als afsluiting van de dag (rond vijf uur) gaat de groep naar IJssalon Clevers, bekend vanwege haar lange lijst met onderscheidingen en prijzen op ijsgebied. Hier geniet men van een overheerlijke aardbeienijscoupe, waarna iedereen per touringcar weer wordt thuisgebracht.

Groepen kunnen tussen april en oktober dit arrangement boeken. Het arrangement is te boeken vanaf 49,50 per persoon. Meer informatie over de reis is te vinden op de site van Munckhof Reizen.

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ellis LangenEllis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.