Home

Nieuws

TV kok op inspirerende innovatiemarkt

Voor innovatieve ondernemers organiseert Syntens de innovatiemarkt ‘Inspirerend verbinden’ , waar de TV kok Andy McDonald en Topspreker Ruud Veltenaar aanwezig zullen zijn.

Behoeften van klanten zijn sterk aan het veranderen. Waar ondernemers vroeger konden volstaan met het leveren van een product of dienst, worden nu totaalconcepten gevraagd. Tijdens de komende Innovatiemarkt ‘Inspirerend verbinden’ wil Syntens laten zien welke kansen er ontstaan wanneer ondernemers uit verschillende sectoren gaan samenwerken op het gebied van trends, design en technologie. In korte clinics zijn praktijkvoorbeelden te zien van ontwikkelingen op het gebied van nieuwe trends, innovatieve verpakkingen, serious gaming, sensortechnologie, concepting en duurzaam ondernemen.

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.