Home

Nieuws

Nyenrode start module Agribusiness

Universiteit Nyenrode, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en H&S Adviesgroep zijn een initiatief gestart om een MBA-module Food, Agri- en Hortibusiness aan te bieden voor Noord-Hollandse ondernemers.

Najaar 2010 zal de nieuwe module starten. Het programma richt zich op ondernemers en werknemers met een aantal jaren werkervaring die binnen hun bedrijfstak tot de top willen behoren. Het 'koppelt persoonlijke ontwikkeling aan een vernieuwende kijk op de eigen onderneming en de omgeving daarvan'.
De modulaire opzet maakt het mogelijk om het onderwijsprogramma gedurende enkele jaren naar eigen wens samen te stellen. Het onderwijs zal grotendeels in Breukelen, maar deels ook in Noord-Holland Noord worden aangeboden.

Belevingssessie over ontwikkelingen
Op maandag 5 juli vindt in het Twisker Slot van 10 tot 13 uur een zogenoemde belevingssessie plaats, om via presentaties, proefcolleges en persoonlijke verhalen van deelnemers kennis te maken met de opleiding. Innovatieve ondernemers als Jan Willem Breukink  (Incotec) vertellen over regionale, nationale en internationale ontwikkelingen, hoe daarop te anticiperen en welke veranderende eisen worden gesteld aan ondernemerschap. Aanmelden kan via e-mail: tschaik@nhn.nl

De NyVU Modular Executive MBA Noord-Holland wordt gesteund door onder meer de Agribusinessclub, de Stichting First in Food, de Agriboard Noord Holland Noord, Stichting Seed Valley, de Rabobank en de Kamer van Koophandel Noordwest Holland.

Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Peter Visser

Of registreer je om te kunnen reageren.