Home

Nieuws

Agri Ladies bezochten Driscoll's

Driscoll's, de grootste producent van zachtfruit in de wereld, verwacht in Europa nog sterk te kunnen groeien. Dat zei Theo Houwen, directeur van Driscoll's Europe, dinsdag op de Agri Ladies Day.

Ongeveer dertig vrouwen uit de agri-sector brachten dinsdag een bezoek aan Driscoll's, de grootste producent van zachtfruit in Hazeldonk. Het bedrijf beheert de hele keten. Zo doet Driscoll's aan veredeling van rassen, teelt en verkoop van zachtfruit. 

Verwachte groei bij retailers
Houwen gaf aan dat de productie van het zachtfruit van Driscoll's steeds meer uitbreid in Europa. Sinds 1996 wordt er in Europa zachtfruit geproduceerd voor Driscoll's en dat breidt de laatste jaren sterk uit. Zo zijn er inmiddels productiegebieden in zeven Europese landen. "We gaan de productie de komende tijd nog uitbreiden. Dat is nodig voor de groei die we verwachten te maken bij onze retailers."  

De Agri Ladies Day werd dit keer voor de vierde keer georganiseerd door Frugi Venta en Groenten & Fruit. De dag wordt een of twee keer per jaar gehouden en is bedoeld voor vrouwen in de agri-sector die met elkaar willen netwerken.

Lees meer in Groenten & Fruit actueel van dinsdag 8 juni

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.