Home

Nieuws

Veel belangstelling voor GreenTour 2010

De belangstelling voor deelname aan de tuinbouwtoertocht GreenTour is groot. De GreenTour 2010 start op zaterdag 12 juni a.s. bij Sion Orchids in De Lier en maakt een tussenstop bij importeur Hillfresh in Barendrecht.

De GreenTour is een fietstocht voor wielrenners en atb-ers met affiniteit met de tuinbouw en wordt mede georganiseerd door Groenten & Fruit. De vierde editie van het evenement brengt de renners van De Lier naar Barendrecht en via een andere route weer terug. De korte tussenstop wordt gehouden bij Hillfresh. Deze importeur van groente en fruit opende begin dit jaar een nieuwe vestiging op het handelscentrum in Barendrecht. In het indrukwekkende bedrijfspand van Sion wordt de tocht tussen de orchideeën afgesloten met een buffet.
Het fietsen van en naar een aansprekende tuinbouwlocatie is een belangrijk kenmerk van de GreenTour. De lengte van de tocht is dit jaar ongeveer 90 kilometer. Met elke groep rijden routebegeleiders mee namens de organisatie. De start is zaterdag 12 juni tussen 13.15 en 13.30 uur.

Aanmelden
De deelnemerslijst groeit in rap tempo, maar aanmelden kan nog door een e-mail te sturen naar: greentour@mauricewubben.nl. Vermeld naam en naw-gegevens van de deelnemers. Kijk voor meer informatie op: http://greentour.vanbijsterveld.nl. De opbrengst van de GreenTour komt ten goede aan de Nederlandse Hartstichting. Bij de inschrijving en tijdens het buffet kunnen deelnemers vrijblijvend een donatie doen voor dit goede doel.
GreenTour is een initiatief van Maurice Wubben (Str3tch), Vincent van Wolferen (Rijk Zwaan), Elma Oosthoek (Grow Group), Yvette de Schepper (Koppert Biological Systems) en Roger Abbenhuijs (Groenten & Fruit).

Sponsors
De GreenTour 2010 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors: Koppert Biological Systems, Rijk Zwaan, Str3tch, Eosta, Grow Group, Van Geest International, Westland Energie Services, Horticoop, vakblad Groenten & Fruit,  Hispafruit, Van Bijsterveld ontwerp, Plantenkwekerij Vreugdenhil,  Leo Duijvestijn Fotografie, Sion Orchids en Hillfresh.

Bron: Groenten & Fruit    Auteur: Roger Abbenhuijs

Roger Abbenhuijs

Of registreer je om te kunnen reageren.