Home

Nieuws

Jorritsma in jury imago campagne Westland

De burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma, neemt plaats in de jury die de Westland Inspiratie Award toekent, in het kader van de imago-campagne 'inspired by Westland'.

Een toenemend aantal organisaties passen het herkenbare groene label toe, horend bij de Westlandse imago-campagne 'inspired by Westland'. Afgelopen week heeft de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma, de uitnodiging van het stichtingsbestuur geaccepteerd om plaats te nemen in de jury, die de Westland Inspiratie Award uiteindelijk toekent. Haar mede-juryleden bestaan uit Meiny Prins (Priva), Paul Thoen (Het Hele Westland), Wim Smit (Rabobank/WOS) en Lars Boellaard (Westland Partners).

Stem uitbrengen
Organisaties die het label het meest doeltreffend, origineel en zichtbaar inzetten maken kans op deze award. Alle inwoners uit Westland kunnen in november op alle kandidaten hun stem uitbrengen en de vijfkoppige jury kiest uiteindelijk de winnaar.
Op de website www.inspiredbywestland.nl worden vanaf november 2010 de kandidaten bekend gemaakt.


Enige niet-Westlans jurylid
Jorritsma is het enige jurylid van buiten het Westland  Jury-voorzitter Meiny Prins: “Met Annemarie Jorritsma in onze jury kunnen we onze blik naar buiten verbreden en Westland ook buiten de regiogrenzen op de kaart zetten." Jorritsma is nauw betrokken bij een eigen imagoproject in Almere, waar zij sinds 2003 burgemeester is, met als slogan 'het kan in Almere'.

Bron: Groenten&Fruit - Auteur: Peter Visser

Of registreer je om te kunnen reageren.