Home

Nieuws

Den Hollander kandidaat voorzitter Frugi Venta

Het bestuur van Frugi Venta is gisteren tijdens de bestuursvergadering akkoord gegaan met de voordracht aan de leden van Cees den Hollander als voorzitter van Frugi Venta.

De voordracht van Cees den Hollander zal gebeuren tijdens een extra Algemene Leden Vergadering op 17 juni. Na de zomerperiode treedt hij in functie.
Den Hollander is altijd voorstander geweest van samenwerking in de keten. Hij hoopt hier samen met het bestuur en de staf van Frugi Venta meer inhoud aan te geven. Hij verwacht dat er komende jaren andere modellen in de keten zullen ontstaan, waarbij , schakels in de keten onderling afhankelijker van elkaar worden.
 
Professionalisering sector
Frugi Venta zegt in Cees den Hollander een voorzitter gevonden te hebben die nauw verbonden is aan de AGF sector, en kan bogen op een lange succesvolle carrière in de groenten- en fruithandel. Hij heeft een duidelijk visie op onder andere het belang van ketensamenwerking en hoopt samen met het bestuur en de staf van Frugi Venta te kunnen bijdragen aan een verdere professionalisering van de sector.
 
Bron: gfactueel.nl – Auteur: Peter Visser

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.