Home

Nieuws

Verspaviljoen op Libelle Zomerweek breidt uit

Tijdens Libelle Zomerweek in Almere staat in 2010 het grootste verspaviljoen tot nu toe. Het paviljoen is twee keer zo groot als het paviljoen van 2009 en kent naast deelnemers uit de groenten- en fruitsector voor het eerst ook een omvangrijke inzending van bloemen en planten.

Het paviljoen is – buiten de eigen paviljoens van Libelle zelf – het grootste paviljoen op het Almeerder strand. Steeds meer spelers uit de primaire sector zien deelname aan dit evenement als een kans om contacten met consumenten te leggen. Deelnemers worden nog gezocht.

Op de foto
Een deel van het paviljoen zal worden ingevuld door Bloemenbureau Holland. Hier krijgen de bezoeksters de gelegenheid om met vriendin of moeder/dochter op de fotoset, getiteld ‘Mooi hé …. wat bloemen doen” gefotografeerd te worden. Natuurlijk vindt dit plaats in een prachtig decor van bloemen. De foto’s kunnen een week later gedownload.

Inzending
Bloemenveiling FloraHolland neemt deel met een inzending van diverse producenten van bloemen, planten en kruiden. Deze telers tonen hun producten, kunnen vragen stellen, tips geven en natuurlijk worden er ook producten verkocht.

Deelnemers
De deelnemers die deel uitmaken van de groente-inzending zijn Rijk Zwaan met Salanova®, Discover Freshhh met diverse kiemgroenten, Nickerson-Zwaan in samenwerking met telersvereniging Everest en telersgroep T.B.& S. met spitskool, The Greenery i.s.m. Vitalof met witlof, GroentenFruit Bureau met de campagne ‘Zomerfruit. De lekkerste verleiding’ en Greenco met Tommies.

Tas te koop
De bezoeksters aan het paviljoen kunnen bij de entree een leuke shoppingtas kopen met daarin enkele soorten groenten. Met of zonder deze tas kunnen de bezoeksters de vaste route door het paviljoen volgen en producten aanschaffen bij de deelnemers. Op deze wijze maken de dames op ongedwongen wijze kennis met de producten van de deelnemers in een sfeer die naadloos aansluit bij het thema van de Libelle Zomerweek; Buffalo Beach.

80.000 bezoekers
Libelle Zomerweek vindt plaats van 17 t/m 23 mei en is een buitenevenement van 7 dagen op het Almeerderstrand waar in totaal 80.000 dames een leuke dag komen beleven. Deelname aan dit paviljoen tijdens de Libelle Zomerweek is nog mogelijk voor geïnteresseerden. Ook alleen deelname met een product in de shoppingtas is nog mogelijk. Informatie kunt u inwinnen bij STR3TCH, Maurice Wubben via mobiel nummer 06 46 620 320.

Bron: gfactueel.nl - Auteur: Esther de Snoo
     

Of registreer je om te kunnen reageren.