Home

Nieuws 1 reactie

Oranje paprika ook bij Jumbo en Jan Linders

De oranje paprika is in steeds meer supermarkten te vinden. Dit jaar zal de introductie plaatsvinden bij Jumbo en Jan Linders. Plus en Super de Boer hebben de introductie momenteel in overweging.

De oranje paprika is al te vinden bij C1000, Albert Heijn, Bas, Dirk en Digros. Het aandeel wordt dit jaar dus verder uitgebreid. De colourfultaste-campagne lijkt daarmee zijn vruchten af te werpen. Onderdeel van de campagne is acties op de winkelvloer, waarbij klanten de gelegenheid krijgen om te proeven.

Dat blijkt succesvol. "De conversie is hoog", weet woordvoerder van de Colourfultaste-campagne, Thijs Jasperse, te vertellen. "Bij winkeldemonstratie met paprika zien we bovendien dat er niet alleen meer oranje paprika’s verkocht worden, maar ook andere paprika’s.”

Inzet
Volgens Jasperse is het succes te danken aan de 'tomeloze inzet' van betrokken telers. Steeds meer supers lijken in elk geval overstag te gaan, omdat de paprika gezien wordt als een waardevolle aanvulling op het assortiment.

Dit jaar is bovendien voor het eerst een voorwaarde aan deelname van de proefactie op de winkelvloer gehangen, namelijk dat de supermarkt verplicht de paprika in zijn assortiment moet opnemen.

Bron: gfactueel.nl - Auteur: Brammert Waagmeester

Eén reactie

  • no-profile-image

    staalduinen beans

    goede zaak ga zo door

Of registreer je om te kunnen reageren.