Home

Nieuws

Hollandse vlag prijkt op groenten Hoogvliet

Hoogvliet gaat de komende tijd extra aandacht besteden aan groenten en fruit van Nederlandse bodem. Producten worden gemerkt met een Hollandse vlag.

Volgens de supermarkt wordt op deze manier een wens van veel klanten ingevuld, die specifiek op zoek zijn naar de groenten van eigen bodem. “Zodra de aanvoer het toelaat, kiest Hoogvliet bewust voor Hollandse groente en fruit”, meldt de retailer.

Daarmee volgt de retailer het spoor van Albert Heijn, dat in december al aankondigde een test te willen doen om jaarrond Nederlandse producten in het schap te verkopen.

Folder
“Veel typisch Nederlandse groenten als bloemkool gedijen uitstekend in ons polderlandschap, maar ook Paksoi en Chinese kool worden tegenwoordig op Hollandse bodem geteeld”, zo houdt Hoogvliet haar klanten voor. "Wat u van dichtbij haalt, is lekker", zo luidt de slogan in de actiefolder.

Klanten kunnen de Nederlandse producten herkennen aan een vlag. Om de Hollandse groente extra onder de aandacht te brengen, brengt Hoogvliet bovendien wekelijks een folder uit met een recept en informatie over het Hollandse product.

De informatie uit de betreffende folder is afkomstig van versleverancier The Greenery.

Bron: Gfactueel.nl – Auteur: Brammert Waagmeester


Of registreer je om te kunnen reageren.