Home

Nieuws

FrEsride promoot gezonde voeding tegen kanker

FrEsteem neemt het initiatief ‘FrEsride’, een gesponsorde fietstocht met extra aandacht voor gezonde voeding als wapen in de strijd tegen kanker.

Telersvereniging FrEsteem sponsort dit jaar voor de vierde keer de Ride for the Roses, een fietstocht met verschillende afstanden die dit jaar op 5 september in Venlo start en waarvan de inkomsten geheel ten goede komen aan de KWF Kankerbestrijding.
Naast deze sponsoring wil FrEsteem een extra bijdrage bijeen vergaren met de ‘FrEsride’ op zaterdag 4 september. Deze loopt paprallel met het bestaande en vergelijkbare evenement Pre Ride, waarbij een grote groep deelnemers van Flora Holland en Rabobank naar Venlo fietsen en zich laten sponsoren voor het goede doel. De FrEsride stelt zich echter tevens als doel om de boodschap van gezonde voeding als wapen in de strijd tegen kanker nog meer onder de aandacht te brengen.
 

Sponsoring

De FrEsride stelt het eerste jaar een maximum aantal deelnemers van 50 goed getrainde fietsen die van industrieterrein Honderdland in Maasdijk zullen vertrekken. Een viertal bedrijven heeft besloten de FrEsride financieel te sponsoren voor de duur van 3 jaren. Dit zijn FrEsteem, Terra Natura International, GreenPack en Olympic Fruit. Er wordt een exclusief  wielertenue ontwikkeld voor de deelnemers.

 
Bron: gfactueel.nl – Auteur: Peter Visser

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.