Home

Nieuws

Vijf genomineerden Agrarisch Ondernemer 2010

De jury van de verkiezing “Agrarisch Ondernemer 2010” onder het voorzitterschap van Aalt Dijkhuizen (voorzitter Raad van Bestuur Wageningen UR) heeft de vijf genomineerden voor deze titel bekendgemaakt.

De volgende vijf ondernemers zijn genomineerd: René en Marco Hendriks (orchideeënkwekers in Monster), Johann en Judith Krops (biologische witloftelers in Nagele), Peter van de Rijdt en Wim Steman (decoratiegroentelers in Loosdrecht), Jeroen Robbers (biologische pompoenenboer in Erichem) en Theo en Martine Vernooy (fruittelers in Cothen).

Verkiezing op 24 maart
De hoofdprijs van 12.500 euro wordt uitgereikt door Gerda Verburg, demissionair minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De verkiezing vindt plaats op woensdag 24 maart 2010 in Hotel Theater Figi te Zeist. Ook wordt op 24 maart 2010 de publieksprijs uitgereikt aan de favoriet van het publiek. Niet-vakjuryleden kunnen hun stem uitbrengen via website: www.agrarischondernemer.nl. Daar staat ook meer informatie over de genomineerden.

De verkiezing Agrarisch Ondernemer wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden en is een initiatief van het Agrarisch Dagblad. Sponsors zijn ABN AMRO, Gibo Groep en Vion Food Group.

Bron: agd.nl

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.