Home

Nieuws

TV-programma Rob Baan goed bekeken

Het tv-programma The Taste of Life Basics waarin het koken met verse Hollandse groenten en fruit centraal staat, voldoet aan de verwachtingen. Dat zegt Jan Biezebron, de manager van kok Rudolph van Veen. “Het programma wordt zeer goed bekeken en de website goed bezocht.”

Inmiddels zijn er twaalf afleveringen geweest. Aanstaande vrijdag volgt de dertiende en laatste aflevering waarin de Hollandse paprika’s centraal staan. In de afleveringen van RTL4 stellen Rob Baan van Koppert Cress en kok Rudolph van Veen vooral verse Hollandse groenten centraal. Daarbij wordt in elk programma een product belicht. Zo krijgt de teelt kort aandacht en wordt aandacht besteed aan belangrijke weetjes over groenten. Van Veen laat zien hoe er eenvoudig een smaakvol gerecht met deze groenten gemaakt kan worden.

Goede kijkcijfers
Biezebron is enthousiast over de kijkcijfers van het programma en ook de site thetasteoflifebasics wordt prima bezocht. “We scoren de aantallen die we willen hebben”, zo zegt hij. Hij schat in dat er uiteindelijk zo’n 600 tot 700 duizend mensen per aflevering kijken. Dit is inclusief de herhalingen van de aflevering op de maandag en de hele serie herhalingen die nog volgt in april. Er wordt volgens Biezebron zeker nagedacht over een vervolg op het succesvolle kookprogramma. “Wellicht komt er een nieuwe serie in het najaar of volgend voorjaar.”

Bron: gfactueel.nl – Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.