Home

Nieuws

Ruim 70 nieuwkomers LTO Noord Glaskracht

LTO Noord Glaskracht heeft sinds begin dit jaar er 74 nieuwe leden bijgekregen. De nieuwe leden vertegenwoordigen een areaal van bijna tweehonderd hectare glas.

De meeste telers hebben zich bij de belangenorganisatie aangemeld omdat zij al lid waren van LTO Groeiservice en per 1 mei kan dat lidmaatschap van LTO Groeiservice alleen wanneer de teler ook lid is van een belangenorganisatie.

Content over nieuwe aanwas
Jos van Kester, relatiebeheerder van LTO Noord Glaskracht is content over de nieuwe aanwas van 74 leden. Volgens hem ging het voorheen om 120 glastuinbouwbedrijven die wel lid zijn van LTO Groeiservice, maar geen lid zijn van LTO Noord Glaskracht. “Ongeveer vijftig bedrijven hebben daarvan aangegeven ook lid te willen worden van LTO Noord Glaskracht, twintig bedrijven twijfelen nog en vijftig bedrijven willen geen dubbel lidmaatschap en zeggen hun lidmaatschap bij LTO Groeiservice op en worden dus ook bij ons geen lid.”

Voor 15 april moeten de telers met een enkellidmaatschap de keuze hebben gemaakt of ze lid blijven van LTO Groeiservice en dus ook meteen lid worden van LTO Noord Glaskracht.

Bron: gfactueel.nl - Auteur: Ellis Langen


Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.