Home

Nieuws

NVAF scoort met tulp

Veel mediabelangstelling en steun van Jan Marijnissen en Zakenvrouw van het Jaar Meiny Prins. De NVAF schoot in de roos met de doop van de tulp Jan Marijnissen vanmiddag in Nieuwspoort in Den Haag.

“Ondernemers die het eigenlijk niet zijn, zoals ceo’s van grote bedrijven die zelf helemaal geen risico lopen”, daar heeft de SP niks mee, zei Jan Marijnissen. Maar wel met tuinders die zich niet willen laten belemmeren door verplichte heffingen waar ze niet of onvoldoende van profiteren. Het SP-icoon toonde zich vereerd met zijn eigen tulp.

Oude structuren opruimen
Ook Priva-directeur Meiny Prins, die samen met Marijnissen de tulp ten doop hield, brak een lans voor zelf mogen weten van welke belangenorganisatie je lid wordt. Zij vroeg de overheid om daadkracht om oude structuren uit de weg te ruimen. “Want de bal ligt bij ondernemers als het gaat om het bestrijden van de economische crisis. De ondernemer opzadelen met onvrijwillige samenwerking, dat druist in tegen de trend van zelf weten hoe je je op de markt onderscheidt.”

Bron: gfactueel.nl - Auteur: Ton van der Scheer


Of registreer je om te kunnen reageren.