Home

Nieuws 2 reacties

'Kas-succes' voor Kom in de Kas

De glastuinbouwbedrijven die afgelopen weekend hun bedrijven openstelden voor publiek, werden beloond met een bezoekersaantal van 180.000 mensen.

Dat zijn 35.000 bezoekers meer dan in 2009 het geval was. Als vanouds is de regio Westland 'de topper'; daar kwamen 29.000 bezoekers. Deze regio deed zowel zaterdag als zondag mee. 

Volgens landelijk coördinator Sandra van Tol, is het bezoekersaantal erg afhankelijk van het weer. "Het weer was ideaal, niet te warm en niet te koud. Dat is precies goed. "De andere regio's werden ook allemaal beter bezocht dan vorig jaar", zegt Van Tol. Dat betekent minimaal 5000 bezoekers per regio en een aantal zaten tussen de 10 en 15 duizend bezoekers.

Geïnteresseerd

"Kom in de Kas voorziet duidelijk in een behoefte. De mensen die komen zijn erg geïnteresseerd in de teelt en techniek", aldus Van Tol. In de regio's is het allemaal prima verlopen. Aan Kom in de Kas deden dit jaar ongeveer 140 bedrijven mee en dat gebeurde in 22 regio's.

Bron: gfactueel.nl - Auteur: Ellis Langen


Bekijk hier de fotoreportage van het gebied Westland

Bekijk hier de fotoreportage van het gebied Agriport A7

Bekijk hier de fotoreportage van het gebied Helenaveen

Bekijk hier de fotoreportage van het gebied IJsselmonde

Bekijk hier de fotoreportage van het gebied Voorne Putten

Bekijk hier de fotoreportage van het gebied Plukmadese Polder


Ellis Langen

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Bathpolder

  Agrocare in de Bathpolder, dezelfde firma als in Agriport A7, is hier recentelijk wederom veroordeeld voor oppervlaktewatervervuiling op een dusdanige wijze dat de reststoffen hier nog voor jaren in de bodem aanwezig zullen zijn.
  Wilt u weten hoe en waarvoor kijk dan op de site van Gerechtshof 's-Gravenhage zaaknummer : 200.005.706/01 Rolnummer rechtbank 07-104 arrest van de eerste civile kamer d.d16 maart 2010.
  Dit wordt vast niet verteld op een open dag.
  Bathpolder - 29-03-10 15:20

 • no-profile-image

  Joop

  wat een stouterds daar!

Of registreer je om te kunnen reageren.