Home

Nieuws laatste update:11 mrt 2010

Hillenraad start competitie voor jonge bedrijven

De Hillenraad gaat naast de top 100 competitie ook een juniorenklassement maken. Hiervoor komen bedrijven in aanmerking die niet ouder zijn dan zeven jaar en zij moeten goede marktresultaten kunnen tonen.

De Hillenraad vraagt bedrijven die denken mee te kunnen doen in de competitie zich bij hen aan te melden. De gedachte achter het nieuwe ‘juniorenklassement’ is dat jonge bedrijven vaak op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden onder druk van de markt. Vaak blijkt juist dat onder deze moeilijke omstandigheden nieuwe bedrijven en succesformules ontstaan.

Innovaties
De jonge bedrijven moeten, net als de bedrijven die terecht komen in de normale top 100 competitie, toonaangevend zijn en goed presteren op ondernemerschap, strategie, marktpositie, duurzaamheid en toekomstgerichtheid. De jury van de Hillenraad zal vooral bij de jonge bedrijven ook aandacht hebben voor innovatieve bedrijven in hun marktbenadering, technologie of organisatievorm.

Bekendmaking op Hortigala
De winnaar van de juniorencompetitie zal worden uitgenodigd voor het Hortigala waar altijd de top 100 competitie bekend wordt gemaakt.

Bron: gfactueel.nl - Auteur: Ellis LangenEllis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.