Home

Nieuws laatste update:28 mrt 2010

Dutch Specials in Taste of Life Basics

Vrijdag 26 maart om 16.30 uur staan de Dutch Specials centraal in het televisie programma The Taste of Life Basics op RTL 4. Daarbij gaat het om roodlof, snoeptomaatjes, Graffiti aubergine, Bolcourgette, CourgetteFleur, snackkomkommertjes en babypaprika’s.

Meesterkok Rudolph van Veen en professioneel tuinder Rob Baan gaan in het programma op bezoek bij Courgette Fleur Zwinkels in het Westlandse ’s-Gravenzande. Rudolph laat zich voorlichten over de teeltwijze van CourgetteFleur bloemen en andere Dutch Specials. De diversiteit aan en de uitstekende kwaliteit van de producten inspireren Rudolph in zijn vak.

Trots op producten
“Het is een heel leuke ervaring om opnames mee te maken op je eigen bedrijf”, vertelt Johan Zwinkels. “In de uitzending wordt op een hele positieve manier aandacht gegeven aan de producten van Dutch Specials. Het geeft de kijkers een goed beeld van waar we mee bezig zijn. We zijn trots op onze producten en de manier waarop ze geproduceerd worden. Dit willen wij graag uitdragen aan de kijker.”

Dutch Specials live
Vrijdag wordt de website Dutch Specials gelanceerd. Naast de kleurrijke folder is de productinformatie ook online te vinden, voor zowel de telers zelf maar ook voor het grote publiek, de consument. Op de speciaal ontworpen website www.dutchspecials.nl heeft elke teler een eigen pagina, vol met tips, weetjes en gerechten specifiek over zijn of haar product.

Bron: GroentenFruit Bureau


Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.