Home

Nieuws

Blgg heet voortaan BLGG AgroXpertus

Blgg, met vestigingen in Oosterbeek, Wageningen en Honselersdijk, heeft vanaf 1 maart de naam gewijzigd in BLGG AgroXpertus. Gelijktijdig met deze naamsverandering is de huisstijl aangepast.

De nieuwe naam en huisstijl passen beter bij de rol die het bedrijf wil vervullen in deze sector, namelijk die van kennis- en informatieleverancier.

De nieuwe naam
’BLGG AgroXpertus’ legt de nadruk op de kennis en kunde van de medewerkers en de kennis die in de geautomatiseerde adviessystemen is verwerkt. Het is bovendien een internationaal te gebruiken naam, die volledig past bij de ambities van het bedrijf. Door ‘BLGG’ te handhaven, blijft er een herkenbaarheid en verbondenheid met de ‘oude’ kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid bestaan.

Het nieuwe logo
Een nieuwe naam vraagt om een nieuw logo. De X is een belangrijk onderdeel in het logo. Alle X-en samen staan voor de wereldwijde kennis- en ervaringsnetwerken die bij BLGG AgroXpertus samen komen in één groot expertisenetwerk. Het viziertje midden in de X symboliseert de nauwkeurigheid waarmee de monstername, analyse en advisering wordt verzorgd.

Bron: AgroXpertus

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.