Home

Nieuws

Uitzendbureau renoveert klooster tot 'hotel'

Exotic Green Uitzendorganisatie gaat het voormalige kloostercomplex Stella Maris in Welberg restaureren om er Oost-Europese uitzendkrachten te kunnen huisvesten.

Het voormalige klooster zal eerst in zijn oude glorie hersteld worden en zal dan volgens de gestelde eisen van de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU) geschikt zijn voor bewoning van circa 170 werknemers. Vervolgens komt er een geheel nieuwe vleugel die een verdubbeling van de capaciteit betekent.
Er komt een restaurant en een recreatieruimte in Stella Maris en in de parkachtige tuin een visvijver. Ook voorzien de plannen in een ruime parkeerplaats voor bewoners en bezoekers.

Initiatiefnemer Exotic Green Uitzendorganisatie hoort tot de grotere werkgevers van Nederland op het gebied van uitzenden en detacheren van voornamelijk Oost-Europese werknemers werkzaam in de tuinbouw, logistiek en industrie.

Donderdag 4 maart 2010 wordt er vanaf 19.00 uur een inloopavond georganiseerd in de (oude) kapel van Stella Maris waar de plannen verder worden gepresenteerd.

Bron: Exotic Green - Auteur: Stan Verstegen

Of registreer je om te kunnen reageren.