Home

Nieuws

OTTO Work Force neemt Olympia Polen over

Otto Work Force heeft de Poolse divisie van Olympia Groep overgenomen.

Nadat Olympia Groep in de problemen kwam, werd de Poolse divisie in de verkoop gezet. Het kopen van Olympia past goed in de doelstelling van OTTO om in Polen fors uit te breiden. Frank van Gool, CEO van OTTO Work Force, noemt Olympia een “mooie organisatie met mooie klanten”, waar verder niets mis mee was. “Het bedrijf liep niet slecht en een reorganisatie is ook niet nodig.” Van Gool laat weten dat alle vaste medewerkers van Olympia dan ook gewoon in dienst zullen blijven.

Kantoren Olypmia
Over de overnamesom wilde van Gool niets kwijt. Ook over de omzet van Olympia in Polen kon hij niets zeggen. Omdat er al begonnen was met de sluiting van een aantal kantoren van Olympia in Polen, is het niet duidelijk om hoeveel kantoren van Olympia het precies gaat. De belangrijkste locaties zijn Warschau en Poznan. Bij het kantorennetwerk behoren in ieder geval ook een aantal inhouse-vestigingen.

Hoofdkantoor in Polen
Door uit te breiden in Polen wil OTTO Work Force inspelen op de snel groeiende uitzendmarkt in het land. De uitzender heeft daarom ook pas een nieuw hoofdkantoor geopend in Polen. Daarnaast ziet de uitzender in de toekomst een rol weggelegd voor franchisenemers.

Bron: Flexmarkt

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.