Home

Nieuws

Meer meters op Gorinchemse tuinbouwbeurs

De organisatie van de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem heeft besloten meer ruimte te maken voor de standhouders. Beursmanager Ramon Schlepers heeft plaats gemaakt voor 25 extra exposanten door gebruik te maken van een congreszaal op de eerste verdieping van het gebouw.

Omdat er meer animo van standhouders voor de beurs was dan er beursmeters waren, keek Schlepers sinds december vorig jaar naar extra ruimte. Daarvoor had hij twee congreszalen op de eerste verdieping in de evenementenhal in Gorinchem op het oog.

Toch plek voor nieuwkomers
Ongeveer twee weken geleden is besloten dat er 25 exposanten in een congreszaal worden gestationeerd. Schlepers: "Dit zijn bedrijven die op de wachtlijst stonden zoals GreenQ, Glasimport Kwintsheul en Solar Energy." In overleg met deze nieuwkomers heeft Schlepers de extra ruimte in de congreszalen gecreëerd.

Trap op voor netwerken
Om de congreszaal extra onder de aandacht te brengen, heeft Schlepers elke avond een pianist geregeld op de eerste verdieping en is er een netwerkplein gemaakt met een bar. Ook vindt er elke dag een verloting plaats waarmee de bezoekers een hotelbon en een diner kunnen winnen.

Op de Tuinbouw Reladiedagen Gorinchem, de tuinbouwvakbeurs die morgen tot en met donderdag wordt gehouden, staan in het totaal 560 standhouders. Dat zijn er dertig meer dan vorig jaar. De organisatie hoopt dat dit jaar net als vorig jaar zo'n 19.500 mensen naar de hallen in Gorinchem komen.

Bron: gfactueel.nl - Auteur: Ellis Langen


 Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.