Home

Nieuws

Fruit Logistica doorbreekt alle records

Met 53 duizend bezoekers uit 130 landen en 2.302 standhouders uit 71 landen heeft de editie 2010 van de Fruit Logistica alle records gebroken.

Het was al duidelijk, maar de editie 2010 van de Fruit Logistica levert nog eens het bewijs: het is wereldwijd dé handelsbeurs voor de versmarkt. Vorig jaar bezochten 50 duizend bezoekers uit 125 landen de beurs en waren er 2.283 standhouders uit 78 landen. Dit jaar kwam 89% van de standhouders van buiten Duitsland en 80% van de bezoekers.

Kwantiteit en kwaliteit
De organisatie beschouwt de beurs ook kwalitatief bekeken als geslaagd door de in grote getale aanwezige mensen van vooraanstaande handelsondernemingen die verantwoordelijk zijn voor het nemen van de beslissingen. Er kunnen in Berlijn dus zaken gedaan worden. Standhouders en bezoekers zien vooral het voordeel in de aanwezigheid van groothandel, retail, telers, importeurs en exporteurs allemaal tesamen onder één dak.

Winnaars Awards
De Fruit Logistica Innovation Award werd gewonnen door het Israëlische bedrijf Mehadrin Tnuport Export met een apparaatje om granaatappelontpitter.
De Fruchthandel Magazin Retail Award ging naar retailer Globus uit St. Wendel voor hun aanpak van de agf afdeling. Consumenten beoordelen de agf afdeling eentje met het meest verse product en een heel attractieve presentatie.

Bron: Fruit Logistica - Auteur: Stan Verstegen


Of registreer je om te kunnen reageren.