Home

Nieuws 4 reacties

Coöperatie The Greenery heet nu Coforta

Coöperatie The Greenery U.A. maakt vandaag haar nieuwe naam bekend: Coforta. De nieuwe naam onderstreept de aparte positionering die de coöperatie ten opzichte van het handelshuis krijgt en ondersteunt haar strategie die gericht is op kwalitatieve aanbodsbundeling met ruimte voor individueel ondernemerschap.

Met de bekendmaking van de nieuwe naam is een nieuwe mijlpaal gezet voor de coöperatie en haar leden. De naamsverandering van de coöperatie The Greenery maakt onderdeel uit van het nieuwe model dat wordt ingevoerd.

Marktgericht
Zij onderstreept de aparte positionering van de coöperatie en ondersteunt de uitvoering van haar eigen strategie. Deze strategie is erop gericht marktgerichte telers te binden door krachtige toegangen tot de markt te realiseren. Dit gebeurt op basis van kwalitatieve aanbodsbundeling met ruimte voor individueel ondernemerschap.

Onderscheid
“De naamsverandering van de coöperatie is een logisch gevolg van het nieuwe samenwerkingsmodel” verklaart Theo Ammerlaan, voorzitter van de coöperatie. “Het onderscheid in naam tussen handelshuis en coöperatie is een krachtig signaal dat benadrukt dat de coöperatie een duidelijke strategie heeft die gericht is op aanbodsbundeling”.

Coforta
De nieuwe naam Coforta drukt coöperatieve kracht en samenwerking uit. Coforta is betrouwbaar, stevig en staat voor: toegankelijk, toonaangevend, nuchter, duidelijk en kwaliteit. Deze waarden worden bevestigd door het schildvormige logo. De kleuren groen en geel zijn een referentie aan de geschiedenis van The Greenery en wijzen op de sterke band die met het handelshuis The Greenery bestaat. De coöperatie Coforta is actief onder het motto ‘samen sterk vanuit individuele kracht’. Zij zal niet langer in Barendrecht maar in Bleiswijk gevestigd zijn.


Bron: gfactueel.nl - Auteur: Esther de Snoo

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Medicijnman

  <>

 • no-profile-image

  lezer

  Ik neem aan dat dit persbericht van The Greenery, pardon Coforta, is. Of ben je nu in dienst van Coforta Esther? Dan begrijp ik de eenzijdigheid van dit bericht.

 • no-profile-image

  Esther de Snoo - Redactie

  @lezer, nee hoor ik ben gewoon in dienst bij Groenten & Fruit Actueel. De bron is inderdaad een persbericht van The Greenery maar volgens de richtlijnen van de redactie zetten we de auteursnaam eronder en bronvermelding van degene die het bewerkt heeft. Vandaar mijn naam er onder, beste lezer.

 • no-profile-image

  h.b.

  Zo, een nieuwe naam maakt toch niet uit de kosten zijn toch voor ons als telers .
  Wat deze naamsverandering aan megakosten met zich mee brengt daar is waarschijnlijk niet over nagedacht.

Of registreer je om te kunnen reageren.