Home

Nieuws

Wie verdient titel Medewerker van ’t jaar 2010?

Voor de vierde keer organiseert Groenten & Fruit de verkiezing 'Medewerker van ’t Jaar'. U kunt aan de redactie namen van medewerkers doorgeven die volgens u deze titel dubbel en dwars verdienen.

De 'Medewerker van het Jaar' is een initiatief van de titel Groenten & Fruit actueel. Vorig jaar ging de titel naar Martijn van der Drift, medewerker van verpakkingsbedrijf Greenco van de Tommies in Honselersdijk.

De wedstrijd ‘Medewerker van ’t Jaar’ is in het leven geroepen om medewerkers die het jaar 2010 uitzonderlijk hebben gepresteerd eens extra in het zonnetje te zetten. Wie verdient volgens u een dikke pluim? En waarom dan? Dat kan bijvoorbeeld zijn vanwege het vele werk van hem of haar het afgelopen jaar, de bijzondere prestatie die een persoon binnen het bedrijf heeft geleverd of de motiverende rol die een medewerker binnen uw bedrijf en het team speelt. U kunt ook een bepaalde medewerker opgeven waarvan u vindt dat die persoon wel eens een steuntje in de rug geven kan gebruiken, bijvoorbeeld iemand die een moeilijk jaar achter de rug heeft. Kortom, vele argumentaties zijn volgens ons mogelijk om iemand op te geven voor de verkiezing.

Opgeven voor vrijdag 31 december
Ondernemers met een groente- of fruitbedrijf in de teelt, handel of periferie kunnen medewerkers tot en met vrijdag 31 december 2010 voordragen bij de redactie. Ook medewerkers van bovengenoemde bedrijven kunnen een collega opgeven. Uit het aantal aanmeldingen kiest de redactie uiteindelijk drie genomineerden. Vervolgens kan er dan gestemd worden. Eind januari wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt via de nieuwsbrief en op de website. Natuurlijk wordt de winnaar op een passende manier beloond. Ook degene die de uiteindelijke winnaar heeft aangedragen, wordt verrast.

Kent u een medewerker die een gooi moeten kunnen doen naar de titel Medewerker van ’t jaar 2010? Geef die dan door via redactie.groenten&fruit@reedbusiness.nl. Vermeld in dat mailtje dan de volgende informatie.

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.