Home

Nieuws

FrEsteem bij Spinning for the Roses

Derde Kerstdag heeft een compleet spinningteam van telersvereniging FrEsteem deelgenomen aan de eerste Spinning for the Roses, het zusje van The Ride for the Roses.

Dit betekende twaalf uur buffelen, van 11 uur ’s morgens tot 23.00 uur ’s avonds. Deelnemers waren de telers Vincent en Erwin van der Lans en twee van hun spinning kameraden en gastspinners Roger Abbenhuijs van Groenten & Fruit en Maurice Wubben van Stretch. Het team beschikte over drie fietsen en iedereen nam zes lessen van een uur voor zijn rekening.

Gezonde voeding
Evenals bij de Ride for the Roses namen alle deelnemers na afloop een goodybag mee met tomaten erin. En ook tijdens de spinning marathon werd rondgegaan met banaan en tomaten.
Het evenement was goed georganiseerd. Het aantal deelnemers mocht nog wel wat hoger, maar met deze eerste editie werd een mooie basis gelegd voor een nieuwe traditie ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Woordvoerder Marurice Wubben benadrukte nog maar eens dat FrEsteem deze initiatieven ondersteunt, omdat gezonde voeding essentieel is in de strijd tegen kanker.

Bron: Groenten & Fruit  Auteur: Roger Abbenhuijs

Roger Abbenhuijs

Of registreer je om te kunnen reageren.