Home

Nieuws laatste update:11 nov 2010

The Greenery Breda wil grond verkopen

De vestiging in Breda van The Greenery heeft een deel van haar grond te koop gezet. Dat meldt Bredavandaag.nl.

Tot drie weken geleden verhuurde The Greenery de grond met de gebouwen er op, maar nu gaan ze dus de verkoop in. Het gaat om een gedeelte van het terrein van The Greenery in Breda. "We blijven actief op een groot gedeelte van deze locatie", benadrukt Karin van der Voort, woordvoerder van The Greenery. Breda is namelijk het fruitcentrum van The Greenery, ook omdat dochterondeming Jover op het terrein gevestigd is. "We blijven dus op deze locatie voor een groot gedeelte zelf actief of verhuren een deel van de locatie."

De kavels zijn te koop vanaf 10.000 vierkante meter, maar het animo voor de grond is niet al te hoog. Makelaar Jones lang and LaSalle heeft moeite de grond te verkopen. Deze makelaar verkoopt de grond in opdracht van The Greenery voor 170 euro per vierkante meter. Het gaat totaal om 180.000 vierkante meter grond die te koop staat. Op de site van de makelaar is meer informatie te vinden. Het te koop staande bedrijvencomplex bestaat uit loodsen, kantoren, verhard buitenterrein en braakliggende grond.

De complete grond in één keer verkopen zou een bedrag van ruim 30 miljoen euro kunnen opleveren, aldus Bredavandaag.nl. Van de te verkopen grond ligt nog zes hectare braak, op de rest rust een bestemmingsplan dat binnenkort wordt gewijzigd.

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.