Home

Nieuws

Ammerlaan: Drietal heeft veel positiefs gedaan

Volgens Coforta-voorzitter Theo Ammerlaan is er geen reden om negatief te zijn over de vertrokken directeuren bij The Greenery.

Over de reden van vertrek wil Ammerlaan niet veel kwijt, maar de partijen zouden op aanvaardbare wijze uit elkaar zijn gegaan. “Deze mensen hebben heel veel positieve zaken gedaan voor het bedrijf.”

Ammerlaan heeft woensdagochtend intensieve gesprekken gevoerd met telers, de PAC-leden verzamelden zich vanmorgen in Bleiswijk voor een korte toelichting van de directie op het vertrek van Jelte van Kammen, Martin van der Sande en Leon Bol.

Sentimenten
Ammerlaan bevestigt dat er onder de telers negatieve sentimenten zijn over de gang van zaken. Er is volgens hem tijd nodig om de gebeurtenissen een plek te geven. "Dat is menselijke maat die je binnen een organisatie moet hebben.”

Hij verwacht niet dat de sales-operatie in het gedrang komt. "Relaties naar klanten liggen bij de sales directeuren die overal opereren, dat loopt gewoon verder."

Ammerlaan wil niet bevestigen dat er onenigheid was over de koers die het handelshuis is ingeslagen met de invoering van het Coforta-model. “Die conclusie kan ik niet trekken, maar dat er in een organisatie koerswijzigingen plaatsvinden, die niet iedereen even snel omarmd, dat is logisch.”

Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Brammert Waagmeester

Of registreer je om te kunnen reageren.