Home

Nieuws

Start KvK-Coachpool Westland

Op maandag 25 oktober is het startsein gegeven voor de KvK-Coachpool Westland, waarmee Westlandse ondernemers voor een geringe eigen bijdrage hun ondernemersvragen kunnen bespreken met een ervaren coach.

De coachpool is bedoeld voor ondernemers met een bedrijf in Westland (maximaal 30 werknemers) die een concrete vraag hebben. Op basis van een intakegesprek met een bedrijfsadviseur van de Kamer van Koophandel wordt bepaald wat nodig is voor de professionalisering van de bedrijfsvoering en wordt gekeken of een coachingstraject een passende oplossing is.
De ondernemer betaalt € 50,00 voor deze intake. Per coachingstraject wordt voor € 1.000,00 aan uren ingezet. De eigen ondernemersbijdrage aan het coachingstraject bedraagt € 150,00.

Specialisten
De KvK-Coachpool Westland bestaat uit zes coaches met verschillende speciale aandachtsgebieden, zoals marketing, communicatie, financiering, bedrijfsvoering en/of innovatie. Daarnaast heeft elk van hen kennis van een of meer specifieke branches, zoals het glastuinbouwcluster.

Vervolgtrajecten
In 2010 is geld beschikbaar voor 20 coachingstrajecten. Na evaluatie wordt bepaald hoeveel trajecten in 2011 en 2012 beschikbaar komen. Informatie over het coachingstraject is te krijgen bij de Kamer van Koophandel, tel. 088-5888000.

Bron: groenten & Fruit - Auteur: Peter Visser

Of registreer je om te kunnen reageren.