Home

Nieuws

Samenwerking Westland en Japanse Kochi

Op 18 oktober is door burgemeester J. van der Tak en gouverneur Ozaki in Kochi Japan een overeenkomst getekend om de samenwerking in de tuinbouwontwikkeling tussen gemeente Westland en de Kochi regio te verstevigen.

Op 18 oktober is door burgemeester J. van der Tak en gouverneur Ozaki in Kochi Japan een overeenkomst getekend om de samenwerking in de tuinbouwontwikkeling tussen gemeente Westland en de Kochi regio te verstevigen.

Uitwisseling tuinbouwstudenten
Het gaat hierbij onder meer om de uitwisseling van tuinbouwstudenten van Lentiz MBO Westland en Kochi Agricultural College en onderzoekers. Gezien het belang van internationale samenwerking voor het Westlandse glastuinbouwcluster was ook wethouder A. Weverling (internationalisering) bij de ondertekening aanwezig.

Zakelijke mogelijkheden
Door de vele bezoeken van Japanse delegaties aan Westland is de interesse om de samenwerking te versterken gegroeid. Doel van de samenwerking is het bevorderen van zakelijke mogelijkheden tussen bedrijven in Westland en bedrijven in Kochi.

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.