Home

Nieuws

Organisatie positief over Technical Trials

Technical Trials werd volgens de organisatoren door de bezoekers van de Horti Fair beschouwt als waardevolle aanvulling.

Tijdens de Technical Trials stelden 17 technische toeleveranciers in de tuinbouw hun bedrijf open voor bezoekers van de Horti Fair. Deze laatste kregen een extra mogelijkheid om inzicht te krijgen in de technische ontwikkelingen, productieprocessen en persoonlijk kennis te maken met een aantal vooruitstrevende bedrijven.

Aantallen moeten nog groeien
De organisatie kijkt positief terug op het eerste jaar van deze Technical Trials. Het aantal bezoekers was nog niet groot. Mede-initiatiefnemer Peet van Adrichem van Demokwekerij Westland: Maar de kwaliteit van de bezoekers was wel hoog en dit is misschien nog wel belangrijker. Bovendien hadden we als organisatie ook nog geen hoge aantallen verwacht. Dit was het eerste jaar en mensen moeten simpelweg nog kennis maken met het initiatief."

Toekomst
Volgens mede-initiatiefnemer Jan-Hugo Nuijt, Marketing Manager van Priva, heeft het initiatief bewezen dat het toekomst heeft. Binnenkort vindt een evaluatie plaats, om verbeterpunten voor volgend jaar vast te stellen, zodat het concept steeds beter neergezet kan worden. Onder andere de internationale bekendheid van het initiatief zal komend jaar meer aandacht krijgen.

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Peter Visser


Of registreer je om te kunnen reageren.