Home

Nieuws

Nieuwe directeur hopelijk op Horti Fair bekend

De selectie- en benoemingscommissie van het bestuur van de Horti Fair hoopt volgende week dinsdag op de eerste beursdag van de Horti Fair bekend te maken wie de nieuwe directeur wordt van de Horti Fair.

Dat zegt Dick Oosthoek van Rabobank Nederland die in de commissie zit samen met Bert Kroeze van Royal van Zanten. De commissie is er op dit moment nog niet aan uit. Bovendien moet de kandidaat eerst nog aan het bestuur worden voorgesteld.

Volgens Wim van der Loo, de huidige directeur van de Horti Fair, waren er drie weken geleden nog twee kandidaten over. "Bij de werving van kandidaten voor de functie van directeur van de internationale tuinbouwvakbeurs is gebruik gemaakt van een wervings- en selectiebureau. Ook is er geadverteerd onder andere het NRC", aldus Van der Loo.

Directeur voert beleid uit van bestuur
De nieuwe directeur leidt de International Horti Fair BV en geeft leiding aan de medewerkers van de IHF BV en aan alle personen of organisaties die betrokken zijn bij de organisatie van de tentoonstelling, zo is in de vacature te lezen. Het beleid voor de Horti Fair wordt bepaald door het bestuur en het bestuur bemoeit zich niet met de organisatie van de tentoonstelling.

De nieuwe directeur volgt Wim van der Loo (65) op die sinds maart 2004 directeur is van de Horti Fair.

Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.