Home

Nieuws

Coaches voor telers Westland

De Westlandse Kamer van Koophandel start met steun van de gemeente Westland coaching voor ondernemers. De KvK-Coachpool Westland heeft dit jaar nog geld voor twintig coachingstrajecten ter waarde van elk duizend euro, waar de ondernemer zelf 200 euro van betaalt.

De coachpool is bedoeld voor ondernemers met een bedrijf in Westland (maximaal 30 werknemers) die een concrete vraag hebben. Op basis van een intakegesprek met een bedrijfsadviseur van de Kamer van Koophandel wordt bepaald wat nodig is voor de professionalisering van de bedrijfsvoering en wordt gekeken of een coachingstraject een passende oplossing is.

Verschillende specialisaties
De KvK-Coachpool Westland bestaat uit zes coaches met verschillende aandachtsgebieden zoals marketing, communicatie, financiering, bedrijfsvoering en/of innovatie. Daarnaast heeft elk van hen kennis van een of meer specifieke branches, zoals het glastuinbouwcluster.

Na een evaluatie wordt bepaald hoeveel trajecten in 2011 en 2012 beschikbaar worden gesteld. Ondernemers die voor een coachingstraject in aanmerking willen komen, kunnen contact opnemen met de Kamer van Koophandel, tel. 088-5888000 of e-mail: denhaag@kvk.nl.

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Ton van der Scheer

Of registreer je om te kunnen reageren.