Home

Nieuws 2 reacties

Telers Terneuzen geven kijkje in kassen

De drie glastuinbouwbedrijven die in het glastuinbouwgebied Terneuzen zitten, zetten zaterdag 17 april hun deuren open voor vooral collega’s en andere bedrijven uit de tuinbouwsector.

Die dag zijn de bedrijven van 14.00 uur tot 17.00 uur te bezoeken. In het gebied zijn gevestigd: het paprikabedrijf De Westerschelde van de familie Reedijk (acht hectare), de broers Van Duijn met een auberginekwekerij (vijf hectare) en Piet de Schepper en Marc Temmerman met een tomatenbedrijf (tien hectare). Ook zal het voorlichtings- en opleidingscentrum in het gebied geopend zijn voor bezoekers.

Promotie
De open dag is op initiatief van de drie glasgroentetelers en wordt in samenwerking met WarmCo2, Bioglas en P&B communicatie uitgevoerd. De dag is vooral bedoeld voor relaties van de drie bedrijven, maar ook andere geïnteresseerden uit de tuinbouw zijn welkom. Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem wordt de open dag gepromoot. In het najaar volgt op een nog nader vast te stellen datum de officiële opening van het nieuwe glastuinbouwgebied.

Bekijk hier het thema over het glastuinbouwgebied Terneuzen.

Bron: gfactueel.nl – Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Laatste reacties

 • no-profile-image

  bvba T.B.M.P

  Goededag , Piet en Marc
  Voor mij zijn jullie als '' Yin & Yang '' probeer
  ze goed in evenwicht te houden , de rest komt wel !! ps: aarzel niet om wijs - advies te vragen aan die jonge uit Grubbenvorst ...
  Succes M&M&M&O

 • no-profile-image

  bvba T.B.M.P

  ok

Of registreer je om te kunnen reageren.