Home

Nieuws

Smits: Nieuw model ‘Logische stap’

Met het nieuwe lidmaatschapsmodel zet The Greenery een derde stap in het individualiseren van de relatie met haar telers. “Een logische stap na het individualiseren van uitbetaalprijzen en kostentarieven.”

Dat zegt Greenery-directeur Philip Smits vanmiddag in zijn nieuwjaarstoespraak. De operatie die tot het nieuwe lidmaatschapsmodel heeft geleid (met leden die in een volledig partnerschap met The Greenery blijven en leden die zaken gaan doen op transactiebasis), werd begin 2009 al in gang gezet. Smits: “Het is niet zo dat een en ander in gang is gezet door de beslissing van Prominent om een eigen verkoper in dienst te nemen. Wel heeft dat het moment dat we er mee naar buiten kwamen versneld.”

Smits benadrukt dat alle product van alle Greenery-telers via de coöperatie verhandeld blijft worden. De nieuwe naam voor de coöperatie wordt uiterlijk 1 februari bekend gemaakt. Dan wordt ook bekend waar de coöperatie kantoor gaat houden. Dat zal niet meer in hetzelfde Greenery-pand zijn als waar de directie van The Greenery is gehuisvest.

Bron: gfactueel.nl - Auteur: Ton van der Scheer

Of registreer je om te kunnen reageren.