Home

Nieuws

Hybride-restaurant voor niet-biokenners

Het merk Bio-plus heeft in De Bilt een proefrestaurant geopend om consumenten kennis te laten maken met zijn bio-assortiment.

Het zogenoemde hybride-restaurant (restaurant en winkel in één) moet vooral niet-biokenners en light users overtuigen van de meerwaarde van het merk, dat nu verkrijgbaar is bij supermarkten als Plus en Jumbo.

Het gaat vooralsnog om een pilotproject van een half jaar, maar initiatiefnemer Henk Gerbers sluit niet uit dat het restaurant langer open zal blijven of zelfs nieuwe vestigingen op andere locaties zal openen.

Vegetarisch
Volgens Gerbers zijn er nog altijd veel mensen die het bio-label niet kennen. Bovendien zou bij consumenten het beeld nog bestaan dat biologisch enkel vegetarisch is.

“Dit platform is heel handig om uit te leggen wat het onderscheidende is van biologische producten”, aldus Gerbers. Het restaurant is gevestigd in De Bilt, in een drukke winkelstraat en trekt vooral passanten.

Bron: gfactueel.nl – Auteur: Brammert Waagmeester

Of registreer je om te kunnen reageren.