Home

Nieuws laatste update:17 jan 2009

The Greenery wint Retailprijs

The Greenery heeft tijdens het Industributiediner afgelopen dinsdag in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee een Industributietrofee binnen de categorie vers gewonnen.

De Indistributietrofee is een jaarlijkse prijs waarbij Nederlandse retailers hun leveranciers beoordelen op vlak van accountmanagement, trade marketing en supply chain management. The Greenery sleepte de eerste prijs binnen de categorie AGF en Brood binnen. Volgens het juryrapport scoorde The Greenery met grote voorsprong het beste op alle drie de vlakken.

‘Waardering voor inspanningen’
The Greenery is vereerd met deze onderscheiding. Henk Niemansverdriet, Directeur Greenery Benelux, nam de prijs in ontvangst. “We zijn enorm blij met deze trofee en zien hem in de eerste plaats als een waardering voor de inspanningen die The Greenery het afgelopen jaar geleverd heeft. We hebben ons daarbij enerzijds gericht op het verdiepen en verder ontwikkelen van de categorie AGF en het winkelschap. Anderzijds hebben we samen met onze producenten en klanten veel aandacht besteed aan een efficiënte inrichting van de hele supply chain. Deze inspanningen zien we nu beloond”.

Volgens het juryrapport toonde de categorie Brood en AGF de grootste verbetering in waardering door de retail. Hoewel de andere kandidaten het niveau van hun dienstlevering wisten vast te houden en in sommige gevallen zelfs te verbeteren, kregen zij niet genoeg punten om The Greenery in te halen. The Greenery werd daarom dit jaar met grote voorsprong winnaar binnen de categorie.


Bron: DeGroentenenFruit.nl

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.