Home

Foto & video laatste update:18 dec 2013

Toekomstdebat over agrarische sector

Het ministerie van Economische Zaken organiseert in het najaar van 2013 een grote conferentie over de land- en tuinbouw in Nederland, mede naar aanleiding van de bijeenkomsten die het NAJK en de Youth Food Movement in heel Nederland organiseren. Roald Laperre, directeur Europees Landbouwbeleid, zei dat in het eerste Eetcafé in hartje Amsterdam, waar boeren, vertegenwoordigers van belangenorganisaties en consumenten met elkaar in debat gingen over de voedselproductie in Europa. Elies Lemkes, directeur van de ZLTO, één van de sprekers, zegt dat men nog bewuster mag worden van het belang van de agrarische sector "want is het is nogal een hoogstandje dat één van de kleinste landen van de wereld de tweede exporteur is van agrarische producten".

Of registreer je om te kunnen reageren.